Η φιλοσοφία μου

Καλώς ήρθατε στη Mindful Diet!

Ονομάζομαι Αννελίνα Παπαπάνου.

Η Mindful Diet συγκαταλέγεται στο Mindful Living. Το Mindful Living αποτελεί έναν ολόκληρο τρόπο σκέψης και ζωής. Σύμφωνα με αυτό, στόχος μας είναι να διεκδικήσουμε το όνειρο και να το προσαρμόσουμε στην πραγματικότητα, ζώντας, το τώρα. Πολλές φορές είμαστε καθηλωμένοι στο παρελθόν ή στο μέλλον και δεν σκεφτόμαστε το παρόν, ενώ επίσης επηρεαζόμαστε από αρνητικά σχόλια και σκέψεις που κάνουν οι άλλοι για εμάς.

Αξίζει να ζούμε στο παρόν: αυτό σημαίνει ότι δεν χάνουμε τις στιγμές.

Τα θετικά αποτελέσματα από αυτόν τον τρόπο ζωής και σκέψης είναι η μείωση του άγχους, η βελτίωση της υγείας (σωματικής και πνευματικής) και η όλο και καλύτερη προσαρμογή στη ζωή και η εκτίμησή της.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η Mindful Diet.

Στόχος μου είναι να σε βοηθήσω να απολαύσεις τη διαδικασία μετάβασης στην υγιεινή διατροφή. Είναι γνωστό ότι οι αλλαγές θέλουν χρόνο, ειδικά όταν πρόκειται για μία αλλαγή που αφορά τον τρόπο ζωής και διατροφής μας. Στο ταξίδι, όμως, δεν θα είσαι μόνος, αφού μαζί θα υλοποιήσουμε αυτό που θες, θα δεις τη μεταμόρφωση στο σώμα σου και τις αλλαγές στις καθημερινές σου διατροφικές συνήθειες.

Σκοπός μου είναι να μάθεις να αφουγκράζεσαι τις σωματικές σου ανάγκες, μαθαίνοντας ταυτόχρονα ποια είναι τα θρεπτικά τρόφιμα για τον οργανισμό σου, και όλα αυτά μέσα από μία καλά σχεδιασμένη διατροφή, ειδική για εσένα η οποία θα καλύπτει όλες σου τις ανάγκες σε μάκρο και μίκρο θρεπτικά συστατικά, ώστε να είναι τα αποτελέσματα μακροχρόνια.